Blauwkapvlagstaartpapegaai

 

NL                :       Blauwkapvlagstaartpapegaai
Lat               :       Prioniturus discurus
Eng              :       Blue-crowned Racquet-tail
Du               :       Spatelschwanzpapagei

Lengte         :       ca cm
Gewicht      :         gram   
Herkomst    :        Zuid-Oost Azië, Philippijnen
Cites 
♀               :      
♂               : 

Ondersoorten:   
Prioniturus discurus discurus (Vieillot, 1822)
Prioniturus discurus mindorensis Steere, 1890
Prioniturus discurus whiteheadi Salomonsen, 1953
    -
Prioniturus discurus nesophilus Salomonsen, 1953




 

Kenmerken:
algemeen      :   overwegend 
voorhoofd     :
   
schedel         :
   
nek               :
   .
iris               :
   .
om de ogen  :
   .
snavel          :
   .
wangen       :
   .
keel             :
   .
vleugels       :
   .
boog            :  
.
draagveren  :  
.
rug              :
   .
borst           :   .
buik            :
   .
staart          :
   .
poten          :
  
.
ringmaat     :     

 

eieren          :    .
broedtijd      :    .
uit nest        :    .
zelfstandig   :    .


juvenile (jongvogel)