Barrabands papegaai

 

NL                :      Barrabands papegaai    
Lat               :       Pionopsitta barrabandi
Eng              :       Orange-cheeked Parrot
Du               :       Goldwangenpapagei

Lengte         :       ca  cm
Gewicht      :        gram   
Herkomst    :       
Cites 
♀               :      
♂               :       

Ondersoorten:
Pionopsitta barrabandi (Kuhl, 1820)
Pionopsitta barrabandi aurantiigena Gyldenstolpe, 1951
 

Kenmerken:
algemeen      :   overwegend 
voorhoofd     :
   
schedel         :
   
nek               :
   .
iris               :
   .
om de ogen  :
   .
snavel          :
   .
wangen       :
   .
keel             :
   .
vleugels       :
   .
boog            :  
.
draagveren  :  
.
rug              :
   .
borst           :   .
buik            :
   .
staart          :
   .
poten          :
  
.
ringmaat    :   .

 

eieren          :    .
broedtijd      :    .
uit nest        :    .
zelfstandig   :    .

 

 

 

 

 

Info: 

 

Algemeen:

Huiskamer:
 
Spreken:


Geluid:
 
Slopen:

Bijten:


Voeding:

Volière:

Kweken:


Wetenswaardigheden:
geslachtsrijp:          
volledig op kleur:   
leeftijd:
nestmateriaal: