Sclaters dwergpapegaai

 

NL                :      Sclaters dwergpapegaai Sclaters Muspapegaai      
Lat               :       Forpus Sclateri (Modestus)
Eng              :       Dusky-billed Parrotlet
Du               :       Schwarzschnabel-Sperlingspapagei

Lengte         :       ca  cm
Gewicht      :        gram   
Herkomst    :        Noord Brazilie, Colombia, Equador, Peru en Bolivie
Cites 
♀ en ♂       :

Ondersoorten:
Forpus sclateri sclateri (Gray,GR, 1859)      
Forpus sclateri eidos Peters,JL, 1937
 

Kenmerken:
algemeen      :   overwegend 
voorhoofd     :
   
schedel         :
   
nek               :
   .
iris               :
   .
om de ogen  :
   .
snavel          :
   .
wangen       :
   .
keel             :
   .
vleugels       :
   .
boog            :  
.
draagveren  :  
.
rug              :
   .
borst           :   .
buik            :
   .
staart          :
   .
poten          :
  
.
ringmaat    :   .

 

eieren          :    .
broedtijd      :    .
uit nest        :    .
zelfstandig   :    .